העיר מרסלה עטופה בהיסטוריה ועם נופים קסומים על הגבול בין מציאות לפנטזיה. אקלים נהדר לגידול גפנים, בפינה המערבית של סיציליה, שם הטבע חושף את נדיבותו. עם מקורות פונקיים, השפעות יווניות, רומיות, ערביות ועוד.
השם מרסה אללה-הנמל של אלוהים-עשיר ביופי אמנותי ובעל תכנים ייחודיים.
זוהי עיר היין, הפרחים והמלח.
מרסלה בדרך כלל הוא הרכב של זני ענבים מקומיים:
גרילו, איסולייה וקטראטו בלבנים ונרו דה אבולה באדומים.
מרסלה פיין מיושן בחביות עד שנה.
הטעמים המאפיינים הם וניל, סוכר חום, משמש מבושל ותמרינדי. יין מרסלה נע מסגנון כמעט יבש ועד מתוק מלוח ומוגש צונן.
אם תקבלו את ההזדמנות לנסות מרסלה יוקרתית, תוכלו לחוות מגוון גדול יותר של טעמים בניואנסים כולל דובדבן, תפוח, פירות יבשים, דבש, טבק, אגוזי מלך וליקריץ.
יין מרסלה משתלב בצורה נפלאה עם כמה מאכלים שקשה להתאים יין להם כמו אספרגוס, נבטים ושוקולד.
יין מרסלה יישאר טרי לאחר הפתיחה למשך כחודש.
רוצים לנסות?